Onze evenementen, verrassend anders

Fair met Flair krijgt vervolg

Na het succes van twee jaar geleden krijgt de Fair met Flair, georganiseerd door Verrassend Anders Damesmode en Kruitwagen Kledingverhuur een vervolg. Met meer dan 100 deelnemende partijen wordt op zondag 26 september a.s. het Tichelpark in Oud Zevenaar omgetoverd tot een sfeervol Fair met Flair terrein. Vanaf 11 uur is het publiek welkom om te genieten van al het moois. Met live optredens, een horecaplein en zelfs een avondprogramma tot 21.30 uur is het een fair van formaat voor het hele gezin, mede dankzij de medewerking van de gemeente Zevenaar. De toegang is gratis, wel is een coronatoegangsbewijs nodig.

Dagprogramma
Naast de tal van stands van interessante Liemerse bedrijven met een gevarieerd aanbod aan wonen, lifestyle, mode, buitenleven, snuisterijen en nog veel meer, wordt er om 11.30, 14.00 en 16.30 uur een show gegeven. De show bestaat uit een modeshow met de allerlaatste mode en uiteraard adembenemende galajurken, Muziektheatergroep Flirt verzorgt een optreden met zang en cabaret, Dansschool Vida zorgt voor een dansdemo en er is een gastoptreden van de jonge muzikale talenten Jarrick en Isa. Burgemeester Lucien van Riswijk houdt om 13.45 uur een toespraak. Kortom dit mag je niet missen!

Kinder Wij  land
Dit jaar is de Fair met Flair uitgebreid met een heus Kinder Wij land. Zo kunnen ouders rustig genieten van een hapje en een drankje, terwijl de kinderen zich vermaken bij het bowlen op de mobiele bowlingbaan, penalty’s schieten of knopen leren maken bij de scouting. Daarnaast kunnen ze ook meedoen met een dans of djembé workshop. Genoeg te beleven voor de jonge bezoekers.

Avondprogramma met live muziek
Aansluitend aan de Fair met Flair is er een avond programma met live muziek. Akoestische Coverband Lara Leaves uit Zevenaar zorgt voor de muzikale opluistering. Je hoeft helemaal niet naar huis om te eten, want bezoekers kunnen lekker blijven hangen voor een hapje en een drankje. Op het horecaplein zijn o.a. poffertjes, hamburgers en pizza’s te verkrijgen en een heerlijk kopje koffie om af te sluiten.

Ballonvaart
Rond 18.00 uur stijgt er een luchtballon van Future Fun Ballooning op vanaf het weiland naast de Fair met Flair met twee prijswinnaars als passagiers. Om kans te maken op deze gratis ballonvaart hoef je slechts je naam, emailadres en telefoonnummer bij de ingang achter te laten. Misschien kan jij dan wel de Fair met Flair vanuit de lucht bewonderen!

Coronatoegangsbewijs nodig
Het Fair met Flair terrein is afgezet met hekken. Er zijn twee toegangen, één aan de Ringbaan Zuid kant naast de Wip inn en één aan de Oud Zevenaarse weg. Alle bezoekers vanaf 13 jaar dienen bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs te laten zien. Dit coronatoegangsbewijs laat je zien via de CoronaCheck app. Deze app is te downloaden via www.coronacheck.nl.
De Fair met Flair, sfeer gegarandeerd en verrassend anders! Jij komt toch ook? Gelieve zo veel mogelijk op de fiets te komen.

Noot voor de redactie: Vragen? Dan kun je contact opnemen met Monique Kruitwagen op
06-15246603.

 

Que Sera

Capitool

Shoeby Zevenaar

Gilsing Herenmode Didam